Noże ceramiczne

Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty. Prezentowany nóż ma długość 7,5 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiał ma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Nóż z czarnym, lustrzanym ostrzem wykonanym z ceramiki Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 10 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Do noża dołączona jest praktyczna nakładka na ostrze. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Nóż z czarnym, lustrzanym ostrzem wykonanym z ceramiki Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 12,5 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw, ale też świetnie sprawdzi się przy krojeniu sera, czy wędliny. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Do noża dołączona jest praktyczna nakładka na ostrze. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Krótki nóż szefa z czarnym, lustrzanym ostrzem wykonanym z ceramiki. Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 15 cm, ze względu na szersze ostrze i jego kołyskowy profil pozwala na szybsze techniki krojenia. Broda ostrza pozwala na wykorzystanie całej długości noża - nie jest tępo zakończona. Nożem szefa pokroimy mięso bez kości, wędliny oraz warzywa i owoce.   Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Do noża dołączona jest praktyczna nakładka na ostrze. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Długi i wąski nóż do plastrowania z czarnym, lustrzanym ostrzem wykonanym z ceramiki. Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 20 cm, ze względu na małą szerokość ostrza idealnie się sprawdzi jako plastrownik, np. do wędlin. Pokroimy nim także owoce, warzywa, pieczywo, ciasta. Broda ostrza pozwala na wykorzystanie całej długości noża - nie jest tępo zakończona. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Do noża dołączona jest praktyczna nakładka na ostrze. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Nóż z czarnym, lustrzanym ostrzem wykonanym z ceramiki Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 7,5 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Do noża dołączona jest praktyczna nakładka na ostrze. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Niewielkich rozmiarów nóż z ostrzem ceramicznym. Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 10 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce.
Ceramiczny nóż o uniwersalnej długości ostrza z rękojeścią w intensywnym, żywym kolorze pomarańczy. Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 12,5 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw, ale też świetnie sprawdzi się przy krojeniu sera, czy wędliny. Broda noża jest ostro zakończona co pozwala na wykorzystanie podczas krojenia całej jego długości. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Dołączona praktyczna osłonka na ostrze, niezwykle przydatna podczas przechowywania noża. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce. 
Ceramiczny nóż o uniwersalnej długości ostrza z rękojeścią w wesołym, zielonym kolorze. Oprócz noży stalowych w kuchni będzie niezbędny nóż ceramiczny. Firma Zest for Life wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, wprowadziła noże ceramiczne o różnej długości ostrza do swojej oferty.  Prezentowany nóż ma długość 12,5 cm, służy do obierania i krojenia mniejszych owoców i warzyw, ale też świetnie sprawdzi się przy krojeniu sera, czy wędliny. Broda noża jest ostro zakończona co pozwala na wykorzystanie podczas krojenia całej jego długości. Ostrza noży wykonane są z trwałego materiału - Zirconium Oxide, o twardości 87 stopni w skali HRC, twardszy jest już tylko diament, dla porównania noże stalowe mają najwyżej 64 HRC. Dzięki temu, są niezwykle ostre przez długi czas. Ponadto materiałma znikomą porowatość, przez co nie przyjmuje posmaku i zapachu krojonej żywności i jest łatwy w czyszczeniu, wystarczy przemyć wodą i wytrzeć do sucha. Ostrza noży ceramicznych są odporne na korozję, nie wchodzą w reakcję z sokami z warzyw i owoców, przez co obierane o krojone owoce czy warzywa nie ciemnieją oraz nie tracą witamin. Noże ceramiczne świetnie sprawdzą się podczas krojenia ziół, warzyw liściastych. Rączka noży jest wykonana z gumowanego tworzywa, bardzo dobrze trzyma się nawet wilgotną dłonią.  Dołączona praktyczna osłonka na ostrze, niezwykle przydatna podczas przechowywania noża. Kilka zasad przy stosowaniu noży ceramicznych: nie używać do smarowania nie uderzać o twarde powierzchnie nie kroić kości i mrożonek nie należy myć w zmywarce.