Noże z powłoką "Non Stick"

Fioletowy nóż z ząbkowanym ostrzem o długości 21 cm, pokroi świeży chleb, ciasta bez kruszenia. Dzięki ząbkowanemu ostrzu bez trudu przecina chrupiącą skórkę pieczywa. Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.
Pomarańczowy nóż z wąskim i długim ostrzem - 23 cm, świetnie nadaje się do plastrowania mięsa, wędlin oraz warzyw i owoców. Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.
Amarantowy nóż z ostrzem o długości 15 cm, świetnie nadaje się do krojenia mięsa, warzyw i owoców.  Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.
Różowy nóż z ostrzem o długości 15 cm, typu Santoku świetnie nadaje się do krojenia i siekania warzyw i owoców.  Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.
Niebieski nóż z ostrzem o długości 20 cm, typu szefa kuchni. Świetnie sprawdzi się podczas krojenia i siekania. Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.
Zielony nóż z ostrzem o długości 15 cm, świetnie nadaje się do krojenia warzyw i owoców.  Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.
Żółty nóż z ostrzem o długości 9 cm, świetnie nadaje się do obierania i krojenia warzyw i owoców.  Noże z serii Pure Komachi 2 marki KAI rozweselą Twoją kuchnię! Ostrza noży wykonane są z stali nierdzewnej o twardości 53 HRC, pokryte kolorową żywiczną powłoką, która sprawia, że podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza. Dzięki czemu noże bardzo łatwo się czyści, natomiast dla zachowania ostrości przez dłuższy czas, a także barwny kolor noża zaleca się mycie ręczne. Noże z powodzeniem można ponownie naostrzyć.  Kolorowe ostrza to także kodowanie przeznaczenia poszczególnych noży, tak jak na kuchniach profesjonalnych, aby zapobiec krojeniu warzyw tym samym nożem co surowe mięso. Pozwala to uniknąć przenoszenia bakterii. Rękojeści są wykonane z wysokiej jakości polipropylenu, które podczas pracy nie ślizga się w dłoni, a dzięki ergonomicznemu kształtowi zapewniają komfort użytkowania. Ponadto aby nie obciążać nadgarstków noże są lekkie. Japońska firma KAI to synonim wysokiej jakości, wyroby z logo tej marki w swojej ojczyźnie mają status kultowych produktów. Poza uznaniem w Japonii, są one rozpoznawalne na całym świecie. Firma założona w 1908 roku, w mieście Seki rozwija się i sprzedaje wysokiej klasy noże i produkty pochodne, które charakteryzuje niezwykła ostrość i funkcjonalność.