Aluminiowa płyta do grilla: - nieprzywierająca - dwustronna  (jedna strona płaska, druga ryflowana) Wymiar: 48cm x 27cm Pasuje do wszystkich modeli grilli.
Nowy
Przy rozpalaniu grilla węglowego warto wspomóc się kominem do rozpalania. Gwarantuje to szybkie rozpalanie bez żadnych dodatków w formie podpałek w płynie czy w kostkach. Przy użyciu komina sprawnie w parę minut możemy rozpalić nawet dużego grilla. Szczególnie nieoceniony jest podczas korzystania z brykietu. Na spód komina włożyć stare gazety, do górnej części wsypać brykiet. Komin ustawić na ruszcie grilla i przez otwór podpalić gazety. Po około 30 minutach wysypać rozżażony brykiet z komina na ruszt w węglem lub brykietem. Wymiary: Wysokość: 27 cm Średnica: 16 cm
Nowy
Brykiet węgla drzewnego wysokiej jakości. Przy jego użyciu uzyskamy wspaniałe efekty grillowania - temperatura będzię się rozkładała równomiernie. Brykiet, jest bardzo kaloryczny, spala się przez długi czas i pozostawia małe ilości popiołu. Certyfikat EN 1860-2 : 2005. Opakowanie zawiera 2,5 kg brykietu węgla drzewnego.
Nowy
W zestawie znajduje się kamień odporny na wysoką temperaturę, termometr zamontowany w obudowie, oraz składana łopatka ułatwiająca wkładanie i wyjmowanie pizzy po upieczeniu..  Pierścień wykonany jest z 1,2 mm wysokiej jakości nierdzewnej stali, z 10 mm dużymi uchwytami. Zestaw w kształcie kołyski, co zapobiega przesuwaniu się pizzy po wierzchu kamienia podczas wyjmowania z grilla.  Pizza Śródziemnomorska Składniki: Ciasto na pizze, kupione w sklepie                                      Świeża bazylia 1 pierś z kurczaka                                                               3 łyżki oliwy z oliwek 200g sera feta                                                                   3 łyżki octu balsamicznego Oliwki bez pestek                                                                Posiekany czosnek Suszone pomidory                                                              Czerwona cebula Wszystkie składniki mieszamy , układamy na cieście i posypujemy rozdrobnionym serem feta. Następnie całość pokropić octem balsamicznym.Na koniec dodać posiekaną bazylię. 1. Kamień do pizzy należy umieścić na środku rusztu. Grill rozgrzać to temperatury 280 stopni. 2. Naszykowaną pizzę kładziemy na rozgrzanym kamieniu. 3.Gdy ciasto już się zarumieni a ser rozpuści, pizza będzie gotowa. 4.Kamień należy pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed jego wyjęciem. Życzymy smacznych dań.
Nowy
Podczas grillowania niezbędny jest fartuch, najlepiej taki, który nie tylko ochroni odzież przed zabrudzeniem, ale dodatkowo, dzięki specjalnym kieszeniom usprawni grillowanie. Fartuch wykonany z czarnej tkaniny posiada zakładkę na szyję oraz zawiązywane z tyłu troczki. Skład tkaniny to 65% polester, 35% bawełny.
349.00 zł
Nowy
Specjalnie zaprojektowany dla grilla Broil King KEG wytrzymały poliestrowy pokrowiec. Wyhaftowane logo Broil King z przodu pokrowca. Pokrowiec Broil King KEG.Został wykonany z trwałych poliestrowych tkanin odpornych na działanie czynników atmosferycznych i zaprojektowany dla grilla Broil King KEG.Posiada wzmocnione szwy oraz logo Broil King KEG wyhaftowane z przodu pokrowca.Doskonale sprawdza się jako zabezpieczenie przed kurzem i wilgocią.