Narzędzia do Grilla

Nowy
Przy rozpalaniu grilla węglowego warto wspomóc się kominem do rozpalania. Gwarantuje to szybkie rozpalanie bez żadnych dodatków w formie podpałek w płynie czy w kostkach. Przy użyciu komina sprawnie w parę minut możemy rozpalić nawet dużego grilla. Szczególnie nieoceniony jest podczas korzystania z brykietu. Na spód komina włożyć stare gazety, do górnej części wsypać brykiet. Komin ustawić na ruszcie grilla i przez otwór podpalić gazety. Po około 30 minutach wysypać rozżażony brykiet z komina na ruszt w węglem lub brykietem. Wymiary: Wysokość: 27 cm Średnica: 16 cm
Nowy
Łopatka do grillowania, ułatwia przewracanie steków na ruszcie. Przy jej użyciu możliwe jest także nakładanie i zdejmowanie z grilla przyrządzanych potraw. Narzędzie wykonane ze stali chromowanej, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Rękojęść pokryta materiałem izolacyjnym. Wymiary łopatki: Długość: 48 cm
Nowy
Łopatka do grillowania, ułatwia przewracanie steków na ruszcie. Przy jej użyciu możliwe jest także nakładanie i zdejmowanie z grilla przyrządzanych potraw. Narzędzie wykonane ze stali nierdzewnej, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Wymiary łopatki: Długość: 36 cm
Nowy
Łopatka do grillowania, ułatwia przewracanie steków na ruszcie. Przy jej użyciu możliwe jest także nakładanie i zdejmowanie z grilla przyrządzanych potraw. Dodatkowo na łopatce umieszczony jest otwieracz do kapsli. Łopatka wykonana jest ze stali nierdzewnej, posiada uchwyt, który zakończony jest klamrą umożliwiającą zawieszenie łopatki na haczyku. Rękojęść pokryta jest dodatkowo materiałem izolacyjnym. Posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Wymiary narzędzia: Długość: 46 cm
Nowy
Łyżka do grillowania, do polewania mięs i warzyw marynatą lub sosem. Przy jej użyciu możliwe jest także nakładanie i zdejmowanie z grilla przyrządzanych potraw. Narzędzie wykonane ze stali chromowanej, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Rękojęść pokryta materiałem izolacyjnym. Wymiary łyżki: Długość: 48 cm
Nowy
Miech do rozpalania grilla lub kominka to urządzenie znane od lat. Wykonany z drewna, niezwykle wydajny miech okaże się niezbędny podczas rozpalania grilla w trudnych warunkach. Końcówka miecha zakończona metalem, aby ochronić drewno przed wysokimi temperaturami.  Wymiary: długość: 41 cm średnica: 19 cm 
Nowy
Nóż przydatny do krojenia mięsa podczas przyrządzania go na grillu. Wykonany ze stali nierdzewnej, uchwyt zakończony jest klamrą umożliwiającą zawieszenie noża na haczyku. Rękojęść pokryta jest dodatkowo materiałem izolacyjnym. Posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Wymiary narzędzia: Długość: 37 cm
Nowy
Okrągły opiekacz do przyrządzania dań na grillu. Opiekacz ułatwia grillowanie warzyw, kawałków mięsa oraz ryb, zapobiegając rozpadaniu się ich na części podczas przewracania na drugą stronę. Narzędzie wykonane ze stali chromowanej, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Rękojęść pokryta materiałem izolacyjnym. Wymiary: Długość: 61 cm  Średnica: 31 cm
Nowy
Opiekacz do przyrządzania dań na grillu z rybą w roli głównej. Opiekacz ułatwia grillowanie ryb, zapobiegając rozpadaniu się mięsa podczas przewracania na drugą stronę. Narzędzie wykonane ze stali chromowanej, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Rękojęść pokryta materiałem izolacyjnym. Wymiary opiekacza: Długość: 56 cm