Nowy
Espresso Crema 50% Arabica, 50% Robusta Espresso Crema to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.
Ethiopia Sidamo – Arabika 100%  Kawa Sidamo uprawiona jest wyłącznie w prowincji Sidamo w Etiopii i jest uważana za matkę wszystkich kaw. Cechuje ją bardzo bogaty, lekko kwiatowy aromat i smak korzennego piernika ze słodką nutą cytryny. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.
Brasil Coffee 100% Arabika    Brasil Santos – to łagodna, delikatna kawa, odznaczjąca się harmonijnym i łagodnym smakiem, pozbawionym kwaskowatości, uprawiana powyżej 1000 m n.p.m. wyłuskiwana metodą mokrą. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren