Nowy
Espresso Crema 50% Arabica, 50% Robusta Espresso Crema to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.
Ethiopia SidamoArabika 100 Kawa Sidamo uprawiona jest wyłącznie w prowincji Sidamo w Etiopii i jest uważana za matkę wszystkich kaw. Cechuje ją bardzo bogaty, lekko kwiatowy aromat i smak korzennego piernika ze słodką nutą cytryny. Dominujące smaki:aromat kwiatów z nutą owoców cytrusowych i korzennego piernika Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren  
Ethiopia Sidamo – Arabika 100% Kawa Sidamo uprawiona jest wyłącznie w prowincji Sidamo w Etiopii i jest uważana za matkę wszystkich kaw. Cechuje ją bardzo bogaty, lekko kwiatowy aromat i smak korzennego piernika ze słodką nutą cytryny. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.