Nowy
Espresso Crema 50% Arabica, 50% Robusta Espresso Crema to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.
Barcelona coffee Zawiera 100% Mieszanki różnych gatunków Arabiki Delikatna mieszanka starannie wyselekcjonowanych gatunków kaw Arabika, palona na styl Hiszpański została tak skomponowana, aby zachować delikatność składających się na nią ziaren brazylijskiej Arabiki i słodycz ziaren kawy z Papui Nowej Gwinei.    Esperanto – Espresso we włoskim stylu – idealnie nadające się do kaw mlecznych. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna.   Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.  
Columbia Excelso – Arabika 100% Columbia Excelso cechuje się idealnie zbalansowanym, wytrawnym smakiem. Nazwa kawy Excelso wywodzi się od słowa "excelso" - co po łacinie iznacza wspaniały. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.