Nowy
Espresso Crema 50% Arabica, 50% Robusta Espresso Crema to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.
Ethiopia Sidamo – Arabika 100% To wyjątkowa kawa uprawiana wyłącznie w prowinci Sidamo w Etiopii. Sidamo uważana jest za matkę wszystkich kaw. Napar ceniony jest za bogaty aromat, smak korzennego piernika z lekko słodką nutą cytryny oraz kwiatowy aromat. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.
Columbia Excelso – Arabika 100% Columbia Excelso cechuje się idealnie zbalansowanym, wytrawnym smakiem. Nazwa kawy Excelso wywodzi się od słowa "excelso" - co po łacinie iznacza wspaniały. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.