Nowy
Espresso Crema 50% Arabica, 50% Robusta Espresso Crema to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.
Milano Coffee 70% Arabica, 30% Robusta Grande Espresso to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.  
Milano Coffee 70% Arabica, 30% Robusta Grande Espresso to kompozycja ziaren z brazylijskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Wyrazista, „podkęcona” Robustą mieszanka cechuje się złożonym smakiem. Pozbawiona kwaskowatości, oleista, z gęstą cremą. Świetnie nadaje się do codziennego, mocnego espresso. Palona na sposób włoski.Brasil Santos reg. Guaxupe  Dominujące smaki: gorzka czekolada z nutą karmelu, orzech włoski.